Boð

Diktat til den 19. april

Kong Midas tog godt imod sin gæst. Først gik de igennem hvert eneste værelse i hele det flotte slot. Så gik de ud i haven og så på de smukke blomster. Kong Midas havde også mange kostbare træer fra andre steder i verden.. Han viste dem alle sammen til den gamle mand. Til sidst gik de ned i stalden, hvor der stod en masse dejlige heste.

Diktat til den 15. mars

Kære Farfar

Bare du ville fortælle meget mere. Hos os ligger der høj sne. Jeg har to gange været i skoven og stå på ski. Sidste tirsdag kælkede vi, og jeg faldt af kælken på vej ned ad bakken og slog mit venstre knæ. Far siger, at jeg skal blive inde hele ugen. Det er kedeligt. Mor har lånt mig en bog om Afrika. Har du set vilde dyr der, hvor du er ? I morges så jeg en hare ude i vores have. Den gemte sig bag et grantræ. Jeg tror, den frøs og var sulten. 

Kærlig hilsen  - Jonas

Diktat til den 8. februar

Da Herakles blev stor, var han den stærkeste mand i hele verden. Derfor var der mange, der bad ham om hjælp. Engang kom han til en lille by, hvor folk var meget bange for en farlig løve. Hver nat gik løven ind i byen og åd både mennesker og dyr. Herakles lovede, at han skulle finde løven og dræbe den. Han fulgte dens spor i lang tid, og endelig kom han til en hule i klipperne. Her holder han vagt hele natten.

Diktat til den 29. januar

Victor er en helt normal dreng, du ved sådan en, der godt kan lide at spille fodbold hele tiden, selvom han nu ikke er ret god til det. Faktisk er han ret dårlig. Han bor alene med sin far. Victors far er ret speciel. Han er professor og ikke nok med det, han er den førende professor inden for stam-celle-forskning. Han har aldrig set Victor spille fodbold, fordi fodbold interesserer ham ikke.

Vinarbólkar 2016/17 (4.b)


Vinarbólkar eru gjørdir fyri at m.a. at fyribyrgja happing og soleiðis, at næmingarnir koma at kenna hvønn annan á ein øðrvísi hátt.

Bólkur 1. Markus, Dávid, Tórður, Jenny, Rannvá, Lea S.

Bólkur 2. Leiki, Leivur, Tryggvi, Sandra, Sára Kathrina, Laila.

Bólkur 3. Áki, Ísak, Jaspur, Elea Maria, Sophilia, Hansina.

Bólkur 4. Patrick, Bjarni, Johannes, Gunnvá, Lea D, Noomi.

Næmingalisti